STRATEGIE EN CONCEPT
Een goed activatie-concept is haalbaar en schaalbaar. Daar loopt het bij veel creatieven nog weleens spaak. Wij zetten de executie daarom altijd op één, al vanaf de conceptfase. Onze creatieven werken middelenvrij en hebben enkel jouw resultaat voor ogen. Wij toetsen vervolgens alle concepten op haalbaarheid en schaven, al dan niet bestaande, campagnes bij waar nodig. Dat is pas een slim idee!

 

INKOOP EN PRODUCTIE
Soms staat het idee al wel op papier, maar weet je niet waar je het moet halen? Of je krijgt zoveel uiteenlopende offertes binnen dat je niet weet wie het beste aanbod heeft. Activation Heroes kent gelukkig de beste leveranciers voor ieder idee. Hierdoor overleggen wij je altijd een scherpe prijs. Bijkomend voordeel: we kunnen alles ook nog eens zelf activeren! Zo weet je zeker dat jouw idee écht tot leven komt.

 

REALISEREN EN REGISSEREN
Bij Activation Heroes zijn we op één ding het meest trots: dat we echt álles kunnen regisseren. Serieus: geen activatie is ons te gek. We kennen overal de juiste partijen voor en weten alle activatieonderdelen met elkaar te verbinden. Zo ben jij altijd verzekerd van een totaalaanpak, waarin je als opdrachtgever compleet ontzorgd wordt. Door onze focus op executie, weten we vanaf het eerste moment waar we mee bezig zijn en komen er geen onverwachte beren op de weg. Sommige klanten noemen het heldenwerk, wij noemen het dagelijkse kost.

“If there is nothing but what we make in this world, brothers…. Let make us make it good!”

Beta Ray Bill